keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kolmas viikko Islannissa

Unohdin päivittää viikonloppuna, joten kerron nyt vähän mun edellisestä viikosta.

Tosiaan viime viikko oli yhtä vuoristorataa niin hyvässä kuin pahassa. Meillä tulikin vähän säätöä näiden asumisjärjestelyjen kanssa (juuri kun pääsin hehkuttamaan, miten hyvä tuuri mulla oli, kun kaverin luona voi asua, lol), mutta kaikki on onneks taas kunnossa. Asutaan nyt toistaiseksi T:n kanssa Hafnarfjörðurissa, vähän Reykjavíkin ulkopuolella (mutta kuuluu Suur-Reykjavíkin alueeseen). Muutettiin tänne viime viikon perjantaina ja vaihdetaan taas seuraavaan kämppään tämän viikon lauantaina. Yritän ajatella vaan positiivisesti, että nään erilaisia paikkoja eikä oo tullut mitään lisäkustannuksia. Onneks viikon päästä päästään viimeseen ja lopulliseen osotteeseen Reykjavíkin keskustaan, wuhuu!


Anyway, viime viikolla tein muutaman hiustenleikkauksen - mm. yhden kahdeksan vuotiaan pojan, joka halasi ja pussasi mua kiitokseksi. Se oli oikeesti ihan liian ihana hetki ja sillon tajusin, miten paljon positiivista tässä alassa oikeesti on. Muuten oon tehnyt samaa mitä joka viikko eli harjotellut harjotuspäähän, pessyt hiuksia, siivoillut, ollut baarin puolella, katsonut kun Nonni ja muut työkaverit tekee töitä etc. Välillä käy aika tylsäksi, mutta ainakin työ on rentoa.


Viikonloppuna hengasin kavereiden kanssa ja sunnuntaina nukuin melkein koko päivän. Ei siis todellakaan mitään ihmeempiä. Katoin Family Guyta, American Dadiä ja Rick & Mortya enemmän kuin tarpeeks. :D Oli silti kyllä hauskaa, vaikka perjantaina meinas epätoivo iskeä, kun kaikki kaverit oli feidaamassa. Onneks muuta kivaa tuli ilmi!


Tosiaan lunta tuli tänne enemmän kuin moniin vuosikymmeniin, joten sunnuntaiaamuna (26.2) kadut oli täynnä ihmisiä leikkimässä lumisotaa, laskemassa pulkkamäkeä etc. Mun aiemmat kämppikset A ja A yritti saada mua ulos kans, mut kumma juttu et suomalaisena en oo niin ihmeissäni lumesta. :D

Toivottavasti tästä viikosta tulis enemmän kerrottavaa seuraavaan postaukseen. Kuvia ainakin yritän haalia enemmän. Siihen asti! o/

: netteraven

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista kommentointia, kiitos! ❤